Twintigers Woerden

Wat is Twintigers Woerden?

Twintigers Woerden wil een duurzaam netwerk zijn waar twintigers (en jonge dertigers ;)) nieuwe mensen leren kennen, zichzelf kunnen zijn en waar gesprekken over geloof, zingeving ‘normaal’ zijn.
In de afgelopen jaren heeft Twintigers Woerden veel twintigers ontmoet. Er zijn ontzettend veel inspirerende activiteiten georganiseerd en hierdoor is er een groot netwerk ontstaan van Twintigers die regelmatig langskomen en af en toe eens komen kijken. Een onderdeel van Twintigers Woerden is Twintigers Connect: kleine groepjes die regelmatig elkaar opzoeken en naar verdieping zoeken of gewoon voor de gezelligheid bij elkaar komen. Elke groep heeft zijn eigen identiteit.

Wat drijft Twintigers Woerden?

Wat Twintigers Woerden drijft is twintigers met elkaar verbinden en met elkaar op zoek te gaan naar wat hen inspireert. Twintigers Woerden wil betekenisvolle relaties opbouwen waar sporen van geloof, hoop en liefde te vinden zijn. Hun verlangen is om dit op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten verlopen. Gewoon samen zijn rondom de tafel of in een kroeg met een biertje. Het Twintigers Woerden team wil daarom minder organiseren, maar meer faciliteren en inspireren.