Regenboogviering

Welkom bij de regenboogviering zondagmiddag 11 oktober 2020, 15.30 – 17.00 uur in de Opstandingskerk.
Om er live bij te zijn moet je een plaats reserveren
Kan of wil je er niet bij zijn, dan kun je hieronder live mee kijken. Dat kan ook via kerkdienstgemist.nl.
Tijdens de viering openen we ook een chat zodat je ook interactief mee kunt doen.
Download ook vast de liturgie.

[wise-chat channel=”Regenboogviering” mode=”0″ disable_user_name_duplication_check=”1″]

 

 

3e Regenboogviering Woerden: Laat je zien!


WOERDEN Op zondagmiddag 11 oktober (Coming Out Day) zal er door diverse kerken uit Woerden samen met Coming Out Woerden een Regenboogviering worden gehouden. Na feestelijke vieringen in de Petruskerk (2018) en de Bonaventurakerk(2019) wordt deze 3e editie gehouden in de Opstandingskerk, gelegen aan de Wilhelminaweg. Het is mogelijk om bij deze viering aanwezig te zijn, maar registratie vooraf is verplicht via een aparte website. Tevens zal er ook een livestream zijn, waarop de regenboogviering vanuit huis ook te volgen is. Thema van de viering zal zijn Laat je zien!

In deze viering zullen pastor Janneke Stam en dominee Joost Schelling op dit thema nader ingaan. De kerken van Woerden werken in dit project samen en daarom zullen diverse voorgangers uit de Woerdense kerken ook aanwezig zijn. De muzikale medewerking wordt verzorgd door Marcel Kooiman (piano), Dick van Vliet (dwarsfluit en percussie) en Patricia Boll (zang).

Tot 18 uur is 0348 424823 bereikbaar voor een afspraak met één van de pastores

De collecte bij de uitgang is bestemd voor LGBT Asylum Support. Ben je er niet bij maar wil je wel bijdragen, doneer dan op rekeningnummer NL 47 TRIO 0212 4621 72 t.a.v. “LGBT Asylum Support” Vermeld in de omschrijving “Gift aan LGBT Asylum Support”. Belangrijke gegevens kort op een rij:

Medewerking: diverse Woerdense voorgangers, waaronder dominee Joost Schelling en pastor Janneke Stam, Marcel Kooiman (piano), Dick van Vliet (dwarsfluit en percussie) en Patricia Boll (zang)

Locatie en tijd: Zondag 11 oktober 15.30 – 17.00 uur Opstandingskerk, Wilhelminaweg

Toegang: Gratis.