Kliederkerk

Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. We nodigen alle kinderen van 4-12 jaar uit om mee te doen. Kom samen met je vader, moeder, opa of oma. De toegang is gratis. Voor wie dat wil is er na afloop gelegenheid een vrijwillige bijdrage te doen voor de gemaakte onkosten.

 

Komende Kliederkerk: zondagmiddag 12 juni met als thema: Pinksteren - Vuur, Wind en Taal

Zondag 12 juni van 15.30 tot 18 uur is er weer Kliederkerk, deze keer op 's Gravensloot 28.

We gaan eerst activiteiten doen die te maken hebben met het verhaal om zo te ontdekken wat het verhaal ons wil vertellen: dit kan met knutselen maar ook spelletjes, proefjes en ontdekken. Daarna is er een korte viering, waar de activiteiten en het verhaal in terug komen en gaan we weer samen eten!

Kom je ook met je vader/moeder of opa/oma?
Geef je dan uiterlijk 7 juni op via de mail: , vermeld daarbij met hoeveel personen je komt en of je evt. een dieet hebt. Via de mail houden we jullie op de hoogte als er nog veranderingen komen.

De toegang is gratis, er is wel ruimte voor een vrijwillige bijdrage.

Kliederkerk Woerden steunen?
Drie keer per jaar organiseert Kliederkerk Woerden een aantrekkelijke activiteit voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen, voor mensen van de kerk en ook voor mensen uit de wijk.
Dat vinden we super leuk om te organiseren en we willen dit vooral blijven aanbieden, en liefst ook standaard gratis.

Wil je Kliederkerk Woerden steunen? Dat kan op 2 manieren…

  1. We vinden het ook super gaaf als je onze missie met een vrijwillige gift wilt ondersteunen, zodat we dit ook in de toekomst kunnen blijven doen.
    Op onderstaand rekeningnummer ontvangen we graag jouw bijdrage:
    NL35RABO0373709579 t.n.v. Missionaire Commissie Geref. Kerk Woerden ovv Kliederkerk
  2. Veel wordt gedaan door vrijwilligers in de Kruiskerk. Wie vindt het leuk om ons team te komen versterken als vrijwilliger?

Meer weten/vragen:
, 06-10053520

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.