Kliederkerk

Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. We nodigen alle kinderen van 4 - 12  uit om mee te doen. Normaal gesproken samen met vader, moeder, opa of oma, maar momenteel vanwege corona-maatregelen even alleen de kinderen. De toegang is gratis. Voor wie dat wil is er na afloop gelegenheid een vrijwillige bijdrage te doen voor de gemaakte onkosten.

Komende Kliederkerk: zondagmiddag 7 november in de Kruiskerk
Voor het eerst sinds een tijd kan je er weer echt bij zijn. Wel even reserveren. Benieuwd wat we gaan doen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Kliederkerk Woerden steunen?
Drie keer per jaar organiseert Kliederkerk Woerden een aantrekkelijke activiteit voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen, voor mensen van de kerk en ook voor mensen uit de wijk.
Dat vinden we super leuk om te organiseren en we willen dit vooral blijven aanbieden, en liefst ook standaard gratis.

Wil je Kliederkerk Woerden en de thuispakketten steunen? Dat kan op 2 manieren…

  1. We vinden het ook super gaaf als je onze missie met een vrijwillige gift wilt ondersteunen, zodat we dit ook in de toekomst kunnen blijven doen.
    Op onderstaand rekeningnummer ontvangen we graag jouw bijdrage:
    NL35RABO0373709579 t.n.v. Missionaire Commissie Geref. Kerk Woerden ovv Kliederkerk Thuispakket juni 2021
  2. Veel wordt gedaan door vrijwilligers in de Kruiskerk. Wie vindt het leuk om ons team te komen versterken als vrijwilliger?

Meer weten/vragen:
, 06-10053520

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *