Jong Woerden

Agenda

Aan het laden...

Organisatie

De Gereformeerde Kerk, Evangelische Lutherse Kerk en de Hervormde wijk Noord+West organiseren het jeugdwerk samen in het Protestants Jeugd Overleg (PJO). Het PJO is het team achter Jong Woerden bestaande uit jeugdouderlingen, jeugddiaken en een jongerenwerker. Het PJO werkt ook samen met de Hervormde wijk Centrum-Oost.

Doel

Doel van Jong Woerden is om jongeren in aanraking te brengen met het evangelie van Jezus Christus. Dit doet Jong Woerden door ontmoetingen te organiseren waarin jongeren leeftijdsgenoten ontmoeten. Jong Woerden biedt richting en ruimte om te groeien in geloof, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Jong Woerden wil zoveel mogelijk jongeren uit de regio Woerden betrekken bij de geloofsgemeenschap.

De missie van het jeugdwerk is om een groeiend aantal kinderen en jongeren in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus. Het jeugdwerk is een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en anderen kunnen ontmoeten.

 

Vrijwilligers

Er zijn ruim 200 vrijwilligers die het jeugdwerk handen en voeten geven. Ze zien er naar uit om jongeren te ontmoeten en hen een goede tijd te bieden op de club, in de Kindernevendienst, Tienerkerk of tijdens de catechese! Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk om het jeugdwerk vorm te geven. Jong Woerden is altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten. Dus ben je iemand of ken je iemand die graag meewerkt in het jeugdwerk geef dit dan aan bij één van de jeugdouderlingen.