Kinderoppas (vanaf 20 sep) en KND (vanaf 27 sep) in wijkgemeente Noord+West

We zijn blij te melden dat op de startzondag 20 september de kinderoppas van wijkgemeente Noord+West weer opstart voor kinderen van 0-4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar zijn deze startzondag welkom in de gezinsdienst.

Vanaf 27 september is er kinderoppas voor kinderen van 0-5 jaar. Gebruik voor de kinderoppas het reserveringssysteem bij de kerkdienst in de agenda. Meer informatie over het aanmelden vind je hier.

Net als de kerkdiensten wordt ook de kinderoppas anders georganiseerd dan gebruikelijk. Zo proberen we met elkaar besmetting te voorkomen. Zie de uitgebreide instructies in de lijst onderaan dit bericht.

Vanaf 27 september start ook de kindernevendienst weer voor kinderen van 4-12 jaar. De kinderen gaan na het kindermoment met de leiding van de kindernevendienst naar hun eigen ruimte en komen na de preek weer terug in de dienst. Voor de kindernevendienst moeten kinderen worden aangemeld. Gebruik daarvoor het reserveringssysteem bij de kerkdienst in de agenda. Meer informatie over het aanmelden vind je hier.

Als je je kind naar de oppas brengt, vragen we je op de volgende dingen te letten:

  • Bij brengen en halen: één ouder/verzorger per kind tegelijk in de oppaszaal. Houd als volwassenen 1,5 meter afstand tot elkaar. Als er bij de deur een rij ontstaat, zorg dan dat anderen voldoende ruimte hebben om te passeren.
  • Houd de overdracht zo kort mogelijk, zowel bij het brengen als bij het ophalen.
  • Essentiële zaken zoals een luier, luierdoekjes en eventuele schone kleren kunnen zoals gebruikelijk worden meegegeven in een tas. Zorg ervoor dat tassen, maar ook jassen duidelijk gelabeld zijn.
  • In deze situatie (en omdat de dienst korter is dan anders) geven de oppassers de kinderen geen flesje, koekje of drinken.
  • Na afloop worden de deurklinken, stoelen en tafels gedesinfecteerd.

Dank voor je inzet. Zo proberen we met elkaar de kinderoppas weer mogelijk te maken!

Los van bovenstaande gelden de gangbare richtlijnen met betrekking tot algemene hygiëne rondom COVID-19, zoals ook gehanteerd op kinderdagopvang en basisscholen) en m.b.t. tot de leiding. Die zijn ook terug te vinden in het protocol voor de kinderoppas zoals bijgevoegd onderaan deze pagina.

2 reacties

  1. Pingback: Weer kinderoppas vanaf 20 september! - Hervormd Woerden

  2. Pingback: Startzondag 20 september (Noord+West) - Hervormd Woerden

Reacties zijn gesloten.