Twintigers Woerden Special: theatervoorstelling Terra

Op 13 maart komt er een theatervoorstelling naar Woerden over het klimaat. Gespeeld door jongeren.Wat begint als een onschuldig uitje naar de escaperoom, verandert al snel in een bizarre race tegen de klok om te redden wat er nog te redden valt. Een groep jongeren raakt verzeild in de grote vraagstukken van deze tijd rondom klimaat en een leefbare aarde. Krijgen ze vat op wat er gebeurt? Komen ze er samen uit? Vinden ze de sleutel tot de essentie of verdrinken ze in de stijgende zeespiegel en een groeiende afvalberg?

Kom jij ook naar deze voorstelling? Dan kun je in elk geval een dynamische, ontroerende en inspirerende voorstelling verwachten. Vol met authentiek spel, fysieke energie en confronterende vragen.

Samen met het CJV organiseert Twintigers Woerden deze avond. De theatervoorstelling komt op 13 maart naar Woerden. Je bent om 20:00 uur van harte welkom in de Kruiskerk.
Je hoeft je ​niet aan te melden en de toegang is gratis. Iedereen is welkom: jong en oud.

Hoe deze voorstelling is ontstaan? Een groep jongeren tussen de 18 en 25 jaar uit Gouda heeft samen aan deze nieuwe theatervoorstelling gewerkt. Ze hebben zich verdiept in vraagstukken rond klimaat, zijn met elkaar in gesprek gegaan over de zin van het leven en wat er nodig is voor een leefbare aarde en hebben zelf tekst en muziek geschreven. We vinden het gaaf dat ze nu naar Woerden komen!

Heb je vragen? Stel ze aan Naomi van het CJV of laat het weten aan iemand uit het pioniersteam: Kirsten, Patrick, Mathilde, Arthur, Joost of Michel. Of stuur je vraag naar .