Startzondag 20 september (Centrum-Oost)

Ontmoet elkaar bij de koffie of een wandeling!

Dit jaar start het winterwerk met twee activiteiten: een koffiedate en een Emmaüswandeling. Lees hieronder meer over deze activiteiten.

Voor beide activiteiten is het nodig om je aan te melden. De link staat onderaan deze pagina.

Mee op koffiedate?

Van harte welkom om mee te doen aan een ‘koffie-date’. Een koffie-date is een soort ‘blind date’. Twee gemeenteleden bezoeken elkaar, maar het is voor beide kanten een verrassing wie aan wie wordt gekoppeld door de commissie. 

Als je je opgeeft voor deze activiteit, maakt de commissie koppels. Voor zondag 20 september hoor je aan wie je gekoppeld bent: waar je op bezoek gaat of wie er bij je op bezoek komt.  

Emmaüswandeling

Liefhebber van een goed gesprek? Dan is een Emmaüswandeling ook een mooie gelegenheid om iemand uit de gemeente te ontmoeten. Je gaat als tweetal op pad.

De Emmaüswandeling wordt zowel na de ochtend- als de avonddienst georganiseerd. Na de ochtenddienst verzamelen we ons op de stenen trappen voor de toreningang van de Petruskerk. Na de avonddienst start de wandeling achteraan op de parkeerplaats van de Maranathakerk (bij de kapel).

Je hoort dan van de commissie met wie je op pad gaat. Ook krijg je een aantal suggesties mee voor gespreksonderwerpen. De wandeling duurt ongeveer drie kwartier.

Mogelijk ervaart u of jij al pratend  iets van de onbekende derde zoals de twee discipelen van Jezus op weg naar Emmaüs..

Voor beide activiteiten graag aanmelden via deze link.

Meer informatie? Stel hem via het contactformulier aan Annemarie van Vreeswijk of Jan Cornelis van der Vliet (Commissie jaarthema & start winterwerk)