‘Petrus in het land’-band in Woerden

Op vrijdag 11 november vindt een bijzonder concert plaats. De Petrus-band, bekend van tv-programma Petrus in het land, tourt door Nederland en doet daarbij ook Woerden aan. Het concert wordt gehouden in de Kruiskerk, Mesdagplein 4 in Woerden. Aanvang om 20.00 uur, de deuren zijn open vanaf 19.30 uur.  

Heb je altijd al eens willen meezingen met de liederen uit tv-programma Petrus in het land? Dat kan op 11 november, tijdens een mooie avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma ‘Petrus in het land’ (KRO-NCRV) van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien. 

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Eline Segers (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), LucaGenta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen. 

Deze bijzondere tour meemaken? Boek je tickets via www.zingenindekerk.nl/petruslive. Kaarten kosten 10 euro per persoon (5 voor kinderen). Op de site vind je ook meer informatie over de concertreeks. 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gereformeerde kerk Woerden/Zegveld (PKN).