Maak tijd voor elkaar met de Marriage Course in Woerden

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo wijst onderzoek uit. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, die voor de vierde keer van start gaat in Woerden, is een goed begin.

De Marriage Course in Woerden gaat op 13 januari 2023 van start. Tijdens de zeven avondjes uit krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Vier van de zeven avonden beginnen met een heerlijk diner voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders (of video’s) ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus géén groepsgesprekken, het is alleen tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Of zoals een deelnemer opmerkte: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd zijn dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Kom ook tijd voor elkaar maken tijdens deze cursus. De cursus kost 200 euro per stel. Daarvoor krijg je 4x een diner voor twee, 3x aangeklede koffie of thee met heerlijke hapjes van het bedrijf “Sfeer”, en het cursusmateriaal.

Ook tijd voor elkaar maken? Kijk voor meer informatie op tijdvoorelkaar.nl en zoek op Woerden. Aanmelden of informatie vragen kan ook via  De eerste avond begint op vrijdag 13-1-2023 om 19:00 uur. De andere avonden zijn op 20-1, 27-1, 3-2, 10-2, 17-2, en 10-3. Plaats: Het Baken, Beneluxlaan 3 te Woerden.