‘Op weg naar Pasen’ KND fietstocht

Op zaterdag 27 maart willen we een “Op weg naar Pasen” fietstocht organiseren. De fietstocht is voor kinderen van de KinderNevenDienst ( 4-12) en hun ouders. Tijdens de fietstocht doe je een spel, een creatieve activiteit en vind je een plek om iets te drinken. Aan het einde van de route, hebben de kinderen alle benodigdheden voor een palmpasenstok verzameld.

Aanpak & Aanmelden

Je rijdt de route in één van de deze twee wijken: Snel en Polanen of Molenvliet. Je gaat langs drie adressen waar je tussen 15.00 en 17.00 in de voortuin iets kunt doen of ophalen.
De route heeft verschillende startpunten. Als iedereen zich opgeeft hopen we een indeling te maken waarbij er maximaal één gezin tegelijk op een adres is. Wil je meedoen? Stuur dan voor 24 maart een e-mail naar Martine Stam. Vermeld in je e-mail met hoeveel kinderen je fietstocht wilt doen en in welke wijk.
Mocht het erg slecht weer zijn op die zaterdag, dan willen we de fietstocht verplaatsen naar zondag 28 maart organiseren. Als je je hebt opgegeven, ontvang je daarover een e-mail.

Groetjes van de KND-Activiteiten-Commissie
Maron Roelofsen, Annelies Visser, Martine Stam en Gerjanne Kuus