Kliederkerk THUIS

Eén november staat er weer een Kliederkerk gepland, door de coronamaatregelen willen we dit op een andere manier vorm geven.
Het thema is: De weduwe van Sarfat (1 Koningen 17 vers 1-16)
In dit verhaal zit het thema vertrouwen hebben maar ook delen (vanuit het weinige wat je hebt). Daarom willen we er een diaconale activiteit aan koppelen: de Schoenendoosactie.

Wat gaan we doen?

Het plan is dat ieder gezin één schoenendoos krijgt met allemaal opdrachtjes, activiteiten en gesprekspunten over dit onderwerp. Je hebt als gezin hier dan twee weken de tijd voor. Op één november kun je de schoenendoos versierd en gevuld inleveren, waarna de doos door de Schoenendoosactie wordt nagekeken en eventueel verder wordt gevuld voordat het op transport gaat.
Op zondagmiddag één november sluiten we het project af met een kinderviering (indien mogelijk) in de Kruiskerk. Hoe we dit precies zullen laten verlopen wordt voor die tijd nog bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Vinden jullie het leuk om mee te doen? Geef je dan op voor 14 oktober via onderstaand formulier, dan zorgen wij dat jullie de schoenendoos met materialen voor 17 oktober in huis hebben.

Per deelnemer kun je één schoenendoos krijgen om te vullen
Straat + huisnummer (+ woonplaats als dat niet Woerden is)

Namens de Kliederkerkcommissie
Yvonne Vergeer