Kerstengelactie: doe je (weer) mee?

Ook dit jaar is hij er weer in Centrum-Oost en in Noord+West: de kerstengelactie voor en door gemeenteleden.

Wil jij deze Adventstijd heel concreet gemeenteleden bemoedigen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Word dan kerstengel en steek hen anoniem een hart onder de riem!

Kerstengel zijn: zo werkt het

Als kerstengel verras je 4 keer, elke Adventsweek een keer, de aan jou toegewezen ontvanger. Dat doe je steeds met een kleine attentie. Denk aan een kaartje, gedicht, knutsel, kaarsje, kerststerretje, (zelfgebakken) lekkers… Je gaat onzichtbaar en anoniem te werk: je doet je kleine cadeautje door de brievenbus of zet het bij je ontvanger voor de deur.

Je kunt in je eentje meedoen, maar natuurlijk ook samen met je gezin of vrienden. Het maakt niet uit of je jong of ouder bent: iedereen kan kerstengel zijn.

Gezocht: kerstengelen én ontvangers!

Maak jij deze Adventstijd als ‘engel’ een ontvanger blij? Of ken je iemand in de gemeente die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Geef diegene dan op als ontvanger!

Doe je mee? Zo meld je je aan

Fijn als je meedoet! Meld je vóór 20 november aan door op de knop hieronder te klikken en het aanmeldformulier in te vullen:

Je kunt je met dit formulier aanmelden als kerstengel en/of een ontvanger opgeven. Allebei kan natuurlijk ook!

Als kerstengel hoor je een week voor de eerste Adventszondag aan welke ontvanger je bent gekoppeld. Ook krijg je dan verdere instructies en ideeën voor leuke, kleine attenties.

Leuk als je (weer) meedoet!

Hartelijke groet,

Centrum-Oost: Jette Kuus en Lineke Berkelaar ()
Noord+West: Colinda van der Leest ()