Gemeenteavond over financiën (ook voor jongeren)

Actie Kerkbalans & Informatiebijeenkomst

Dit jaar wordt de actie kerkbalans gehouden van 16 januari t/m 24 januari 2022 onder het motto “Geef vandaag voor de kerk van morgen”. Het College van Kerkrentmeesters organiseert in deze week een informatiebijeenkomst op maandag 17 januari vanaf 20:00 uur.

Algemene Informatie en Gesprek over Geven in de Kerk (met o.a. Annemijn Stigter & Anneke Smit)

Wij informeren je tijdens de bijeenkomst over de begroting voor 2022 en meer in het algemeen over de financiële situatie van onze gemeente. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden tussen kerkleden van uiteenlopende leeftijden. Aan dit gesprek nemen Annemijn Stigter en Anneke Smit deel en twee kerkrentmeesters. In de Actie Kerkbalans folder (zie bijlage) kun je een interview lezen met Annemijn en Anneke. We willen spreken over het geefgedrag in de kerk. Als u zelf vragen of suggesties hebt over dit onderwerp, kunt u ze voor de bijeenkomst mailen naar de secretaris van het college: Hermien Bruggeman () of meegeven in onderstaand formulier. Uiteraard is er ook gelegenheid om tijdens of na de bijeenkomst vragen te stellen.

Jongeren

We hopen dat ook veel jongeren aanhaken bij deze online bijeenkomst. We horen graag jullie mening en ideeën over geefgedrag en communicatie. Jullie zijn de kerk van de toekomst en kunnen er met de ouderen voor zorgen dat de kerk in de toekomst van betekenis blijft voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Doe mee, denk mee en praat mee!

Aanmelden voor Digitale Bijeenkomst

De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden. Aanmelden kan onderaan dit bericht. Daarna krijg je een link om deel te nemen. We hopen veel gemeenteleden online te ontmoeten op maandag 17 januari om 20:00 uur. Vanaf 19:45 uur kan er ingelogd worden.

2 Comments

  1. Pingback: Actie Kerkbalans 2022 en Informatieavond 17 januari 2022 - Hervormde Gemeente Woerden

  2. Pingback: Actie Kerkbalans 2022 - Hervormde Gemeente Woerden

Comments are closed.