Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIN kerstnachtdienst

24 december 2020 @ 21:30

Vanavond is er weer een ZIN-kerstnachtdienst! Met Michel Koekkoek, Mathilde en de band Relion!

Het thema is: Gewoon Kerst?! Hoe gewoon is kerst eigenlijk? En… Op welke manier biedt kerst hoop in deze vreemde tijd?

Houd deze avond dus vrij en bedenk vast met wie je samen kunt gaan kijken! Volg ons op Instagram en/of Facebook voor het laatste nieuws. De livestream kun je bekijken via jongwoerden.nl/livestream. Natuurlijk komt er weer een emoticon challenge. Je kunt ook een waxinelichtje aansteken en die via Zoom in beeld brengen. Zie hieronder voor meer info. De muzikale klanken worden verzorgd door de band Relion.

Zoom-wall: waxinelichtje via Zoom

Wat is het idee? Dit jaar kunnen we niet fysiek bij elkaar komen om de jeugdkerstnachtdienst met elkaar te beleven. Daarom hebben we een online variant bedacht. Alle jongeren die bij ons bekend zijn ontvangen in de dagen voor de jeugdkerstnachtdienst een thuispakket. Hierin zit o.a. wat lekkers te eten en drinken voor tijdens de dienst. Ook zit er een waxinelichtje in. Steek op de avond het kaarsje aan en breng het in beeld met je webcam van je laptop of camera van tablet/mobiel. Vervolgens kun je Zoom joinen via de volgende link: jongwoerden.nl/kerstzoom.

Meeting ID: 845 5512 6554
Passcode: 915455

Als iedereen een kaarsje in beeld brengt dan ontstaat er een mooie ‘zoom-wall’. Zo brengen we symbolisch tot uitdrukking dat we verbonden zijn met elkaar en dat Gods licht in de donkere dagen schijnt.

Emoticon challenge

Dit keer geen Bijbeltekst in emoticons, maar een kerstlied. Weet jij welke het is? Bekijk ‘m op Instagram. Laat in de comments weten wat het goede antwoord is. Onder alle goede inzendingen verloten we het XL prijzenpakket met onder andere happy socks, spelletjes en lekker eten!

Gegevens

Datum:
24 december 2020
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kruiskerk
Mesdagplein 4
Woerden,

Organisator

PKN Woerden

Overige informatie

Voorganger
Michel Koekkoek