Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIN-Dienst Kruiskerk

18 april 2021 @ 10:30 - 11:45

Deze livestream is onze eigen Michel Koekkoek de spreker. Het thema “Ik heb gelijk” roept genoeg vragen die we hem zeker gaan stellen. Binnen en buiten de kerk bestaat er namelijk genoeg onenigheid. We leven in een wereld waarin tegenstellingen tussen mensen sterker worden. Meningen die lijnrecht tegenover elkaar staan en mensen, partijen of bevolkingsgroepen die daarmee botsen en in conflict raken. Hoe kunnen we – geïnspireerd door de Bijbel – dit tegengaan? En extra leuk: je kan de dienst online bijwonen door deel te nemen aan onze ZOOM muur! Net als tijdens de jeugdkerstnachtdienst maken we weer een interactief geheel van met zelfs een stukje toneel 😊 Bij de ZOOM muur ben je trouwens niet hoorbaar, wel zichtbaar op Youtube. Ga om mee te doen naar jongwoerden.nl/zoom.

In de livestream zijn eerder opgenomen nummers te horen van We are The Sound en Relion met daarnaast muziek die Nederland Zingt beschikbaar heeft gesteld. Jij kijkt toch ook weer?! Ga dan om 10:30 uur naar jongwoerden.nl/livestream.

Houd Instagram, Facebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks!

Tot in de livechat op YouTube!

Gegevens

Datum:
18 april 2021
Tijd:
10:30 - 11:45
Evenement Categorie:

Locatie

Kruiskerk
Mesdagplein 4
Woerden,

Overige informatie

Voorganger
Michel Koekkoek
Organisator
PKN Woerden