Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

We-Celebrate

13 augustus 2023 @ 14:30 - 15:30

Op deze eerste zondagmiddag van de Woerdense Vakantieweek organiseren de Woerdense kerkenonder de naam We-Celebrate! eenspetterende middag. Dit jaar kunnen we inde tent genieten van optredens vantheatergroep Orde der Dwazen, JokeBuis en Gospelkoor Miracles. 

Van 14.30 tot 15.20 uur verzorgt Ordeder Dwazen de voorstelling “Voetstuk”.Deze voorstelling is gericht op kinderenvan 4 – 12 jaar. “Voetstuk” is een interactief theaterstuk waarin kinderen actiefbetrokken worden om mee te doen.Samen met de twee engelen Michaelen Rafael gaan we op zoek hoe we hetleven van ‘zotte Pien’ weer op de railskunnen krijgen. Een meeslepend en humorvol theaterstuk voor jong en oud! 

Van 16.15 tot 17.30 uur staan Joke Buisen Gospelkoor Miracles uit Woerdenop het programma. Joke Buis brengtsongs die heel direct uit haar eigen harten het leven voortkomen. Zelf zegt zedaarover: “een positief geluid, dat is watik door wil laten klinken in mijn muziek.Muziek is voor mij als een spiegel offoto aan de muur: eerlijk en herkenbaar, recht uit het hart. Liedjes over watvriendschap uniek maakt, over keuzesmaken en over de grotere vragen overons bestaan.”Miracles is een swingend gospelkooruit Woerden en zingt Engelstaligeblackgospel. Deze liederen werden vanoorsprong gezongen door de zwarteslaven in Amerika. De zogenaamdespirituals waren vaak de enige maniervan communiceren, om toch gevoelensvan verdriet en wanhoop, maar ookjuist van hoop op een nieuwe toekomstte kunnen delen. Blackgospel omvat rustige ballads, maar ook stevige ritmische nummers waarbij je meteen meezult swingen met het koor! 

De optredens vinden plaats op hetExercitieveld. De entree is gratis; erwordt wel een collecte gehouden. Voormeer informatie, zie ook: https://www.facebook.com/W-Celebrate

Gegevens

Datum:
13 augustus 2023
Tijd:
14:30 - 15:30
Evenement Categorie: