Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst via Zoom

11 april 2021 @ 09:30 - 10:45

Op deze zondag draait het om ontmoeting. We houden een kerkdienst via Zoom. De dienst is ook terug te luisteren via de kerkomroep. De dienst begint na ongeveer 20 minuten.

Omdat we elkaar maar weinig kunnen spreken – en de koffie na de dienst nog ver weg lijkt! – gaan we de dienst en het koffiemoment digitaal invullen. U bent thuis direct verbonden met alle andere gemeenteleden die ook thuis meedoen.

Het thema van deze dienst is: Ik Doe Mee.

Hoe gaat het in zijn werk? 

U en jij kunnen gewoon meedoen door kort voor half 10 aan te sluiten via Zoom. De Zoom-link vind je in de Hervormd Woerden app, of kun je opvragen via Gert van Vliet.

Tijdens de dienst is er een moment dat er kleine groepjes worden gemaakt. Dat wordt allemaal geregeld. Dan kan er even met elkaar gepraat worden over het thema. We sluiten de dienst gezamenlijk af en na afloop is er natuurlijk een echt koffiemoment om nog even gezellig na te praten. U kunt – als u dat wilt – digitaal langs de groepjes lopen voor een praatje.

Samen met een aantal Zoom-specialisten hebben we deze dienst opgezet. We hopen dat er heel veel deelnemers zijn! Alles wijst zich die zondag vanzelf. Zorgt u dat u de applicatie voor die tijd installeert op uw computer, tablet of telefoon?

Dus: tot in de digitale dienst en bij de digitale koffie.

En vergeet het koffiezetapparaat niet klaar te zetten 😉 Echte koffie is wel zo lekker!

Gegevens

Datum:
11 april 2021
Tijd:
09:30 - 10:45
Evenement Categorie:

Organisator

Hervormd Noord West

Overige informatie

Voorganger
Ds. J.W. Stam
Organisator
Hervormd Noord-West