Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerkdienst Petruskerk

3 oktober @ 09:30 - 10:45

Gratis

Israelzondag
Israëlzondag staat op het kerkelijk rooster omdat het voor ons als kerk nodig is om ons steeds te herbronnen, op zoek te gaan naar onze wortels. Die liggen bij het geloof dat aan Israël geschonken is. Hoe belangrijk dat is, ook voor onze tijd, noemde ds. Berkheij op 19 september al door te wijzen op het boek Edda en Thora dat dr. K.H. Miskotte nog kort voor de Tweede Wereldoorlog schreef. Maar wat verstaan wij vandaag onder ‘Israël’, wat zijn onze wortels? Deze zondag zullen we lezen uit Genesis 12 en Genesis 23: de roeping van Abraham en het begin van de verworteling van Israël in ‘het beloofde land’. Kees Bruggeman verzorgt de muzikale begeleiding op orgel of piano. Autodienst fam. Nell (412701)

Nu het aantal beschikbare plaatsen niet specifiek beperkt is, is er ook geen vermelding van het aantal beschikbare plaatsen bij de reserveringen. Reserveer gerust, we verzorgen voldoende ruimte voor iedereen!

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
09:30 - 10:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Petruskerk
Kerkplein 5
Woerden,

Overige informatie

Voorganger
Ds. J.A. Berkheij
Organisator
Hervormd Noord-West

RSVP

Kerkdienst met 1,5 meter afstand De banken onder het orgel worden gereserveerd voor kerkgangers die 1,5 meter afstand wensen te bewaren. In/uitgang via de toren.
Kerkdienst U reserveert een plek zonder een minimale afstand van 1,5 meter. Alle plaatsen (behalve bij het orgel) zijn weer vrijgegeven. Probeer alsnog gepaste afstand van elkaar te bewaren.
19 beschikbaar Kindernevendienst Opgeven is niet meer verplicht, maar is wel handig voor de inzet van KND leiding
6 beschikbaar Kinderoppas Opgeven is niet meer verplicht, maar wordt wel gewaardeerd
Verzend bevestiging aanmelding naar: