Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarlijkse Roemeniëmarkt

26 augustus 2023 @ 09:00 - 15:00

De jaarlijkseRoemeniëmarkt inen rond de verkoophal, Leidsestraatweg 132 in Woerden.Ook dit jaar zijn er weer verschillendesnuffelkramen, waaronder een kraammet zelfgemaakte cadeauartikelen,boeken, vinyl en cd’s en natuurlijk hetrad van avontuur, bloemenkraam enhet horecaplein. Ook voor kaas, fruit,jam en honing kunt u op de marktterecht. Voor de jongste bezoekers zijner allerhande spelletjes.Naast deze fysieke markt is er binnenkort ook de mogelijkheid om een aantal artikelen vooraf digitaal te bestellenvia de site www.roemeniemarkt.nl. 

Voorafgaande aan de markt is er ook ditjaar weer een grote verloting met eenaantal leuke prijzen zoals een Supboard, een keukenmachine, rijden ineen TUKTUK en een heerlijk diner voortwee. Ook de loten voor deze verlotingzijn te bestellen via de website. Eigenbaksels die verkocht kunnen wordenvia de koffiekraam zijn meer danwelkom en kunnen vrijdagavond enzaterdagmorgen op het marktterreinworden gebracht. 

De opbrengst van deze markt komtgeheel ten goede aan projecten inRoemenië, Moldavië en Oekraïne.Meer informatie? Of wilt u helpen? / www.roemeniemarkt.nl

Gegevens

Datum:
26 augustus 2023
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie: