Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CJV

30 maart 2025 @ 19:45 - 21:45

De CJV is een gezellige, open jongerenvereniging bestaand uit ongeveer 30 leden. Elke zondagavond zijn we in het Arendsnest te vinden, waar we aan de hand van een onderwerp met elkaar in gesprek gaan, of een leuk spel gaan doen. Na het onderwerp gaat de bar open en blijven veel leden nog even hangen om wat te drinken en bij de kletsen.
Het blijft niet alleen bij de gezellige zondagavonden! Het bestuur organiseert samen met de leden door het jaar heen allemaal gezellige avonden en activiteiten die de leden niet willen missen. De volgende activiteiten hebben we met de CJV: het startfeest, het Groots Karaoke Spektakel, het volleybaltoernooi, sinterkerst, het nieuwjaarsdiner, de strandwandeling, de uitwisseling met een andere CJV in het land, een sportactiviteit en natuurlijk het slotweekend. Alles binnen de vereniging wordt geregeld door de jongeren zelf.
Wil je een keertje de sfeer proeven bij de CJV? Je bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen! Het begint om 19:45 in het Arendsnest met koffie en thee, en om 20:15 beginnen we met het onderwerp.

Gegevens

Datum:
30 maart 2025
Tijd:
19:45 - 21:45
Evenement Categorie├źn:
,