Doe je mee met de PaasChallenge?

Jong en oud kunnen Pasen dit jaar op unieke manier beleven door mee te doen met de PaasChallenge. Dat is een wandeltocht met QR codes door het centrum van Woerden. Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

De PaasChallenge is coronaproof opgezet. Je kunt het er in tweetallen of met je gezin aan meedoen. Het is geschikt voor iedereen: alle leeftijden kunnen meedoen. Met de QR codes ontdek je steeds wat de opdracht is. Soms is het een audioboodschap en soms een kleine opdracht. Zorg er dus voor dat je een opgeladen telefoon mee hebt.

Om mee te doen met je je aanmelden voor een tijdslot. Dat kan van 28 maart t/m 3 april. Van 09:00 tot 21:00 uur (afhankelijk van avondklok). Meer info, veelgestelde vragen en aanmelden kan via jongwoerden.nl/paaschallenge. Of neem contact op met Michel ().