Hervormd Woerden app

De Hervormd Woerden app is een app speciaal voor onze gemeente om o.a. onze onderlinge communicatie te ondersteunen, digitaal doneren mogelijk te maken en eenvoudig nieuws- en agenda-items te vinden.

De app heeft inmiddels al meer dan 800 leden en is één van de officiële communicatiekanalen in onze kerk. Sluit je ook aan?

Op mobiel of tablet

De app is beschikbaar in de Google- en Apple- store op uw tablet of mobiel. Zoek naar ‘Hervormd Woerden’ en klik op download. Je kunt ook de onderstaande QR code gebruiken.

QR code om de app te downloaden

Op de computer

Soms is wel zo makkelijk, bijvoorbeeld als je een berichtje wilt plaatsen, om de app op de computer te bekijken. Dat kan door op onderstaande knop te klikken.

Waarom een kerkapp

Met de kerkapp willen we de onderlinge communicatie bevorderen. Iedereen kan eenvoudig vragen stellen of ervaringen delen. Maar ook activiteiten of leuke nieuwe ideeën kunnen eenvoudig met een grote groep worden gedeeld.
De ledenapp kan ook gebruikt worden voor de collecte en om andere leden beter te leren kennen. Kortom, de app is een hulpmiddel om een hechte gemeenschap te kunnen worden en samen te kunnen groeien in geloof, hoop en liefde.

Hoe werkt het?

In de onderstaande uitlegvideo van de app ontwikkelaar word je kort meegenomen door de verschillende functionaliteiten van de app.

Drie tips om te starten

Wat eerste app-tips: 

  1. Gebruik een herkenbare foto van jezelf bij je profiel en vul de velden naar wens in, zeker als je een functie hebt.
    Je kunt in het gemeente-tabje ook weer op die functies zoeken.
  2. Kijk vanuit ‘mijn kerk’ bij ‘ontdek groepen’ of er iets voor je bij zit.
  3. Als je op de groeps-bolletjes klikt of bij instellingen kijkt onder profiel, dan kun je per groep (rubriek) de notificaties aan- of uitzetten en zo naar wens afstemmen.

Voor meer uitlegvideo’s kun je terecht op deze YouTube pagina.