ZIN IN FILM AVONDEN

Zin in een goede film?

Ben je geïnteresseerd in hoe mensen – waar en hoe dan ook –  ‘zin’ proberen te geven aan hun bestaan? In ‘ZIN IN FILM’ worden films met artistieke en spirituele diepgang vertoond. 

De cyclus heet “Zin in Film”, want deze bijzondere films laten je kijken naar het leven en zetten je aan tot nadenken. Ze gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, waar ze voor gaan,  hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen. De films nodigen uit tot contact met jezelf en met mede-kijkers. Daarom is er na afloop gelegenheid om je reacties te delen met anderen.

Praktische informatie

De ZIN IN FILM avonden zijn een initiatief van de Pax Christiparochie Kamerik, Meije-Zegveld, Oudewater en Woerden en vormen een onderdeel van het programma van de Werkgroep Geloof en Cultuur.

De avonden vinden 1 keer in de maand op woensdagavond plaats in de Bonaventurakerk. De kosten bedragen 5 euro per persoon en vooraf aanmelden is verplicht in verband met de capaciteit van de zaal. Uiteraard is iedereen welkom, ook als je geen lid bent van een geloofsgemeenschap

Alle films worden vertoond op groot scherm, met Nederlandse ondertiteling. Begeleiding: Jos van Hulsen.

Komende films

In de agenda staan de komende films.