Week van gebed 2021 #blijfinmijnliefde

“Blijf in mijn liefde” is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van christenen in 2021. De jaarlijkse gebedsweek vindt plaats van 17-24 januari. Het thema #blijfinmijnliefde is een oproep van Jezus Christus uit het evangelie volgens Johannes.

Dit jaar is de gebedsweek voorbereid door ‘Zusters’ uit de oecumenische kloostergemeenschap in Grandchamp (Zwitserland). Deze gemeenschap is al sinds haar ontstaan toegewijd aan eenheid en gebed. De projectleider van Missie Nederland zegt: “In een tijd van sociale afstand is de oproep van Jezus Christus, om in zijn liefde verbonden te blijven, verfrissend en bemoedigend.”

Doe mee!

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de Week van Gebed (voor de eenheid). Samen bidden geeft een uniek gevoel van verbondenheid. God verbindt ons aan elkaar als wij ons aan Hem verbinden.

Op zondag 17 januari wordt in de diensten van de verschillende kerken stilgestaan bij de start van de gebedsweek.

Het programma voor de rest van de week is door de omstandigheden flink aangepast. In de agenda en onderaan dit bericht vindt u het actuele aanbod. Dat varieert van een gebedsmoment via Teams tot een gebedswandeling en van een online avondgebed tot een fysieke gebedsavond.

Voor meer info of als je een gebedsboekje wilt ontvangen om thuis mee te doen aan de Week van Gebed: bel of mail Peter Versloot (06-24476099 /

Een waardevolle Week van Gebed toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *