Wat kan wel? Buitenactiviteiten…

In juni organiseerden we een brainstorm over de zomerperiode met de vraag: “Wat kan wel?”
Toen kwam naar voren dat de onderlinge ontmoetingen wel gemist worden. In het kerkblad stond een verslag van deze bijeenkomst en nadien ontvingen we de volgende verhalen binnen van een aantal spontane initiatieven onder de noemer: Maar dit kan wel!

Zondagmiddag 28 juni organiseerde de Kindernevendienst van de Kruiskerk een Kindernevendienstlunch buiten op het terrein van Marion van Vliet aan de ‘s Gravensloot. Iedereen nam wat lekkers mee, voor de kinderen was er veel te doen op de boerderij en met de poldersport. En zo hadden de ouders tijd om met elkaar bij te praten. Emma van Katwijk en Jolanda Schelling

Zondag 12 juli was er na lange tijd weer een Kidsochtend. Leuk, al die blije gezichten van zowel de kinderen als de ouders. Dit keer (nog) niet in de Opstandingskerk, maar bij Martijn en Margreet aan Geestdorp 10. Daar is veel ruimte en konden de kinderen zich heerlijk vermaken, terwijl de ouders geanimeerde gesprekken hadden. Fijn om elkaar weer te ontmoeten.
Rond 13:00 uur sloten we de Kidsochtend traditioneel af met een broodje knakworst. De Kidsochtend wordt eens per maand georganiseerd aansluitend aan de kerkdienst voor de kinderen die nog langer met elkaar willen blijven spelen. Logischerwijs was er dus ook al een tijd geen Kidsochtend. Gelukkig kan het weer!

Menno en Karla Hordijk