Update: Verwerkingscentrum Schoenendoosactie Woerden

Als gemeente ondersteunen we al jaren het verwerkingscentrum van de schoenendoosactie in Woerden. Dat is de reden dat we hier ook hun update delen. Meer weten over dit diaconale project? Mail naar  of neem een kijkje op hun vernieuwde website www.schoenendoosactiewoerden.nl

Update september 2021 – VC Woerden

We hebben een eigen website: schoenendoosactiewoerden.nl! Een site boordevol informatie over alles wat we doen, het nieuws, de verwerkingsperiode, de crea-doe ochtenden, de inlevermomenten, over Sierra Leone en hoe jij ons kunt helpen. 

Verwerkingsperiode 8 – 26 november 2021

De verwerkingsperiode komt er snel aan, over 8 weken hopen we van start te zijn gegaan. Of dat gaat lukken is onzeker. Tot op heden hebben we helaas nog geen locatie gevonden. We zijn, samen met een aantal betrokken vrijwilligers, hard aan het zoeken, maar er staan weinig panden leeg in Woerden of omstreken. Alle tips zijn welkom!!

De verwerkingsperiode is van 8 november t/m 26 november. Het plan is om dit jaar 13.000 schoenendozen klaar te maken en dat lukt alleen maar samen met jullie!! We vragen je om alvast de data waarop je kunt komen in je agenda te zetten. De openingstijden kun je vinden op onze website.

Zodra we nieuws hebben over de locatie horen jullie van ons of kijk op onze website naar het actuele nieuws.

28 sept Crea-doe ochtend

Op dinsdag 28 september is de volgende Crea-doe ochtend. We houden liever nog een veilige afstand aan waardoor we maximaal 10 vrijwilligers kunnen ontvangen en alleen met de coronapas. Je kunt je opgeven via de mail () we vullen de plekken op volgorde van binnenkomst. Gezellig om jullie weer te zien!

Bijvulmateriaal inleveren

Inleveren van bijvulmateriaal kan op dinsdag 28 september en 5 oktober van 10.00- 12.00