Update van de Schoenendoosactie Woerden

De Moederdagactie voor Sierra Leone was een groot succes. Jouw bijdrage heeft een groot verschil gemaakt voor 350 moeders en hun gezin. Op Moederdag werden ze flink in het zonnetje gezet met een zak rijst van 25 kg en wat kruiden. We hebben veel indrukwekkende en mooie getuigenissen ontvangen. De dankbaarheid en waardering voor de gift was enorm en is moeilijk in woorden uit te drukken. Voor het eerst in hun leven ontvingen deze moeders een cadeau op Moederdag. En wat voor cadeau, ze konden die dag een maaltijd op tafel zetten. Eén moeder was net bij de buren geweest om wat eten van de buurvrouw te lenen, maar die had ook niks. Zo waren er vele moeders die niks of bijna niks meer hadden en anders hun gezin met een lege maag naar bed hadden moeten laten gegaan. De rijst heeft ze eer, blijdschap, heling en hoop gebracht. De teamleden die de rijst uitgedeeld hebben waren overweldigd door alle vreugde die ze gezien hebben. Veelal werd er ook nog gezongen en gedanst. De komende weken hoeven ze even geen zorgen te hebben over het eten.
Namens de mensen in Sierra Leone: Tenki and may God bless you!

5 juni Rommelmarkt-verkoop

Op zaterdagochtend 5 juni organiseren we een verkoop van onze rommelmarktspullen. Op de Rosmolenlaan 3 van 09.00- 11.30 uur. We verkopen zowel nieuwe als tweedehands spullen voor mooie prijsjes. Zoals spellen, speelgoed en boeken. De opbrengst gebruiken we voor de aanschaf van bijvulmateriaal. Je kunt via een QR code betalen of contant.

Inleveren bijvulmaterialen

Inleveren van bijvulmateriaal kan op woensdag 26 mei van 10.00- 12.00. We vragen je om rekening te houden met de corona regels.

Contact

Annemarie en Yvonne, Verwerkingscentrum Schoenendoosactie Woerden.