Top2000dienst – een terugblik

Een terugblik op vrijdagavond 29 december 2023, onze 7e Top2000dienst in en vanuit de Kruiskerk.

Wat was het een mooie inspirerende, enerverende en TOP(2000) avond. Met heel veel vrijwilligers hebben we het, soms links- of rechtsom, voor elkaar gekregen. Er gebeurde zoveel tegelijk dat vlak voor aanvang de stroom het voor een deel liet afweten, maar ook daar werden weer oplossingen voor bedacht. Een snelle blik op de ingevulde enquêteformulieren en uit de reacties van de bezoekers blijkt dat iedereen het naar de zin heeft gehad, en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor hebben gedaan.

Okay, dat gezegd hebbende kunnen wij als Top2000 commissie terugkijken naar een zeer geslaagde uitvoering. Je bent er mee bezig en let vooral op de ‘verkoop’ van de kaartjes en denkt zal dat wel goed gaan, komen er genoeg mensen. En ja hoor, we waren uitverkocht en ruim 300 mensen zagen hoe de A-mazing band onder leiding van Partricia Boll zijn beste beentje voorzette. Samen met mooie teksten van dominee Gertjan Robbemond, muzikale weetjes van Bram Knegt en een blik in het verleden door het gesprek met Paulus, vertolkt door Egbert van Drie, werd het een mooi geheel.

En ja, we moeten dan natuurlijk ook alle andere vrijwilligers niet vergeten te bedanken. Zonder deze mensen die zorgden voor het eten, de drankuitgifte, de koffie- en theeschenkers, de fotografen, de oliebollenbakkers, de muntverkopers, de ticketcontroleurs, het licht, geluid, en het beamerteam, en last but not least de opruimers en schoonmakers hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen. We kijken er met een heel goed gevoel op terug. En we gaan voor editie nr 8. Wil je volgend jaar deel uitmaken van ons team schiet één van de commissieleden dan aan de komende tijd.

De Top2000 commissie: Patricia Boll, Egbert van Drie, Ellen van Herwijnen, Bram Knegt, Gertjan Robbemond, Anko Senneker