Praktisch inzetten voor de jeugd

Wil jij de jeugd van kerkelijk Woerden een leuke, leerzame, toffe tijd bezorgen, maar vooral zorgen dat ze een plek hebben waar ze meer kunnen leren over God? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hopen dat er iets is dat aansluit bij jouw talenten! Want, er zijn op verschillende plaatsen extra mensen welkom!

Solid Friends

1 leider (m/v) benodigd. De SolidFriends-clan is van oudsher de club voor de jeugd voor klas 2-4 van de middelbare school, zij komen een keer per 2 weken op vrijdagavond bij elkaar in het Baken. Samen met de andere leiders en de coördinerende rol van Roeland, worden deze bijeenkomsten voorbereid en geleid.

Tienerkerk

1 leider (m/v) benodigd. De Tienerkerk komt tussen september en juli op de eerste zondag van de maand in “het Arendsnest”, tijdens de reguliere kerkdienst in de Opstandingskerk. De leiding rouleert, dus elke leider komt ca. 4x per jaar aan de beurt, de belasting voor deze werkzaamheden is derhalve niet erg hoog. De leiders komen ca. 2x per jaar samen, een keer bij de opstart van het seizoen en één keer bij de afsluiting. Er wordt gebruik gemaakt van SolidFriends-programma’s, dus ook voor de voorbereiding is weinig tijd nodig, ca. 1,5 uur voorafgaand aan de dienst die je wordt ingeroosterd (in overleg uiteraard)

ZIN-commissie

2 leden (m/v) benodigd. Het ZIN-team verzorgt de zaken rondom de ZIN-vieringen op elke 3e zondag van de maand tussen september en juni. Het betreft een enthousiast team, met allerlei kleinere en grotere taken, van het regelen van presentjes (b.v. Happy-socks) tot de voorbereiding van een onderdeel van de viering. Maar ook voor het regelen van de band of spreker of het verzorgen van de PR.
Kortom voor ieder is er een taak die hem/haar past.

Eenmalige events

Zoals elk seizoen zijn er ook weer eenmalige activiteiten, denk bijvoorbeeld aan de Kerst- of Paaschallenge, Sirkelslag, Pizza & Passion, het sporttoernooi of het jeugdkamp, voor alle activiteiten zijn meedenkers en/of handjes van harte welkom! 

Reageren? Graag!

Voorzitter

a.i, Koos Straver