ONLINE vieringen

Zolang wij niet in onze gebouwen kunnen samenkomen, komen we als kerk naar u en jou met een online-viering. Wie je ook bent, je bent meer dan welkom de dienst mee te vieren!

De eerstvolgende dienst is vanaf 15 minuten voor de dienst hieronder te volgen.

De diensten kunnen ook later geluisterd worden. Gaat u dan naar de pagina dienst naluisteren.

Voorbede doorgeven

Tot zaterdagavond 18.00 uur kunnen gebeds- en dankpunten worden doorgegeven via Wim Boterman, telefoon: 0348-506302. De mail ln.ne1591369418dreow1591369418nkp@s1591369418uriva1591369418noroc1591369418 of via onderstaande link.

Rondom de dienst

De zondagsbrief en het materiaal voor de kindernevendienst zijn onderaan deze pagina te vinden.

4 Comments

 1. Pieter 't Hart

  Beste mensen,
  Vanmorgen voor het eerst gekeken wat er op zondagmorgen op geestelijk gebied op de T.V te zien en horen was.En dat is er genoeg !!
  De dienst van 9.20 uur in de kapel van het PKN kwam heel goed over. Ik had daar al meer over gehoord.
  Echter als je dit volgen mis je wel de eerste gedeelte van onze on-line dienst in de Kruiskerk.
  Wat is er tegen om onze dienst om 10.00 uur te laten beginnen ?

 2. werkgroep vieringen

  Goedemorgen Pieter, wat fijn dat je reageert! Natuurlijk zijn wij ook blij met zoveel goede onlinediensten. Op tv bestond dat fenomeen al langer, denk ook aan de diensten van Hour of power, de eucharistievieringen, Nederland zingt etc. Ook toen hanteerden we in onze eigen kerken de tijden zoals we die met elkaar hadden afgesproken: november-maart in de Kruiskerk, 10 uur, overige maanden en in de Opstandingskerk: 9.30 uur. Het voelt als commissie vieringen niet goed dit nu enkel vanwege de dienst op NPO2 van de PKN aan te passen. We hebben gekozen voor herkenning met de diensten die we gewoon waren in onze kerken te houden, ook qua aanvangstijd. Alle diensten, zowel die van ons, als die op tv hebben de mogelijkheid om geheel terug te kijken. Ik vrees dat we op deze zondagen een luxepositie hebben: heel veel manieren om verbonden te blijven met Gods woord. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor. De mogelijke keuzestress voor de kijker is dan een klein nadeel daarvan, maar echt maar een klein nadeel ten opzichte van zoveel moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *