Elkaar op de hoogte houden

Om snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van alles wat speelt bij u, jou en in de gemeente is het fijn als we (jo)uw mailadres en/of telefoonnummer hebben.

Helaas ontbreken van veel gemeenteleden de (juiste) telefoonnummers en mailadressen in ons ledenbestand (LRP). We stellen het op prijs als u/je deze gegevens door wilt geven. Uiteraard worden (jo)uw gegevens niet gedeeld met derden.

Voornaam en achternaam graag in apart vakje invullen
(Jo)uw telefoonnummer is niet verplicht.

Download onze kerkapp

Voor alle leden van de Gereformeerde Kerk is er een eigen kerkapp voor op de mobiel of tablet. De app helpt ons elkaar te informeren en te inspireren. Nog niet gedownload? Ga op je mobiel of tablet naar de Google Play store of App Store en zoek op PKN GK Woerden. NB: in verband met privacy van onze leden is de app alleen te gebruiken door leden van de gemeente.

Vragen of ideeën?

Heeft u, heb jij:

  • een idee om als gemeente ondanks alle opgelegde beperkingen naar elkaar om te blijven zien en elkaar te blijven inspireren;
  • vragen over de genomen maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus;
  • vragen over hoe u de online-diensten kunt volgen;
  • ….

Laat het ons weten door een mail te sturen naar de scriba van de kerkenraad. Zij zal zorgen dat (jo)uw reactie op de goede plek terecht komt.

Wilja Smit

scriba kerkenraad
06 51313800,