Ledenadministratie

Kerkelijk bureau, Riki de Bruijn, (0348) 691661

 

Als je bezwaar hebt tegen vermelding van je gegevens in het kerkblad, kun je dit bij voorkeur per mail aan het kerkelijk bureau kenbaar maken. 

Ook als je bezwaren hebt tegen de publicatie van foto’s waarop je duidelijk herkenbaar in beeld bent, kun je dit bij voorkeur per mail aan het kerkelijk bureau kenbaar maken.

Als er iets verandert in uw of jouw situatie (geboorte, scheiding, overlijden, trouwen) wil je dat dan doorgeven aan het kerkelijkbureau? Zij informeert vervolgens je predikant en wijkouderling.

 

 

Allereerst welkom in Woerden, we hopen dat je je hier snel thuis voelt! Maar vooral: dat je een kerkelijke gemeente vindt waar je je thuis voelt en verder mag groeien in geloof, hoop en liefde.

Natuurlijk is het goed om je te oriĆ«nteren op de verschillende kerken die er in Woerden zijn. Het informatiepakket NIEUW in Woerden kan daarbij een hulpmiddel zijn. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de verschillende diensten en activiteiten.

Lid van een Gereformeerde Kerk

Was je in je vorige woonplaats lid van een gereformeerde kerk? Dan word je automatisch overgeschreven naar onze gemeente en zullen wij binnenkort contact met je opnemen. 

Lid van een PKN-gemeente

Was je in je vorige woonplaats lid van een PKN-gemeente? Dan word je automatisch ingeschreven in de Hervormde Gemeente in Woerden. Je ontvangt van hen een welkomstpakket van alle PKN kerken in Woerden, zodat je een goede keuze kunt maken bij welke gemeente je je wilt aansluiten. Je kunt je voorkeur doorgeven aan het kerkelijkbureau van de Hervormde Kerk, zij regelen dat je inschrijving dan verder.

Andere herkomst

Was je lid van een ander soort gemeente? Of nog niet eerder lid geweest van een gemeente? We hopen dat je dan contact wilt opnemen met een van onze wijkpredikanten.

Als je verhuist naar een ander plaats, wordt je automatisch uitgeschreven als lid van onze gemeente. Hier doen wij als gemeente niets aan. Dit wordt verzorgd door het landelijk dienstencentrum van de PKN. Je kunt dit natuurlijk altijd terugdraaien door een voorkeurslidmaatschap aan te vragen.

Het enige dat je hoeft te doen is een mail te sturen naar het kerkelijk bureau.