Kerkbalans 2021 ‘Geef jij ook voor de kerk van morgen?’

In januari gaat Actie Kerkbalans weer van start. Een actie onder alle leden van onze gemeente om samen voldoende geld te verzamelen om ook het komende jaar weer die dingen te kunnen bekostigen die nodig zijn om als gemeente ons werk te kunnen doen. We zamelen dus niet alleen geld in voor onze kerk(gebouwen) en activiteiten, maar ook voor onze naaste dichtbij en ver weg. Degenen die binnen onze gemeente verantwoordelijk zijn voor het beheer van het geld, de kerkrentmeesters, leggen hieronder meer uit over de campagne.

‘Het thema van dit jaar is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. We hopen ook in 2021 dat we weer op u mogen rekenen. Voor de toekomst van de kerk.
Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de kerk een plek van verbinding, al dan niet via internet. Vandaar dat Kerkbalans juist nu oproept om gul te geven en de bijdrage voor ondersteuning van de plaatselijke kerk niet over te slaan. Ook al omdat de vaste kosten van de kerk doorgaan en er extra uitgaven worden gedaan om contact te houden met gemeenteleden.

Dus: doe mee aan actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in digitaal of op papier. Nog niet aangemeld voor Kerkbalans digitaal doe het dan nu, stuur een e-mail naar en geef u op. Dat bespaart u tijd en ons geld (en papier).

In de loop van januari ontvangt u/jij de uitnodiging om de toezegging digitaal of op papier in te vullen.’