Geven via de app

Je kunt eenvoudig via de kerkapp bijdragen aan de collecte, of je nu in de kerk zit of de dienst via de livestream volgt.  

Zo werkt het

Je kunt in de app per doel aangeven hoeveel je wilt geven. Klik op het + of – teken naast de beschrijving van het collectedoel om het bedrag aan te passen.

Zodra je alles hebt aangepast klik je op geven. Als je (nog) geen saldo hebt opgeladen, krijg je de vraag of je via iDeal wilt betalen of je saldo wilt opladen.

Voor elke iDeal-transactie betaal je transactiekosten, bij onze app willen we de transactie kosten laag houden, zo gaan alle inkomsten rechtsreeks naar het goede doel. Dat doen we door te werken met een saldo wat in de app wordt opgeslagen. Je laadt dan één keer een tegoed in de app waaruit je vanaf dat moment kan geven.

Saldo opladen

Je kiest een bedrag waarmee je je saldo op wilt laden. Vervolgens stuurt de app je via iDeal veilig door naar de betaalomgeving van je eigen bank. Het door jou gekozen bedrag wordt dan automatisch naar de bankrekening van onze kerk overgemaakt en weergegeven in de app. Per week kun je een bedrag vanuit je saldo aan de collecte geven.

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?
  1. Met een saldo bespaar je transactiekosten
    De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de €0,35 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.
  2. Saldo = sneller
    Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?

Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten a €0,35 per keer dat je bijdraagt aan de collecte.