Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZIN IN FILM – Sorry, we missed you

27 oktober om 20:00

Over deze film

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk/België 2019. 100 min. Drama van Ken Loach. Met o.a. Kris Hitchen,

Debbie Honeywood, Nikki Marshall, Rhys Stone en Harriet Ghost.

Als geen ander kan Ken Loach indringende en urgente verhalen vertellen over gewone mensen. In “I, Daniel Blake” ging dat over een werkloze weduwnaar die vastloopt in het systeem, deze keer gaat het over een heel gezin. Beide ouders werken zich het schompes (hij als pakjesbezorger, zij als zorgverlener), en toch kunnen ze zich financieel nauwelijks redden. En ondertussen hebben ze geen tijd meer voor elkaar, of voor hun twee kinderen. Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd.

Extra informatie deze avond

Vooraf aanmelden (verplicht):
Kosten: € 5,00 per persoon. Graag met gepast geld betalen.

Meer over Zin in film

Geïnteresseerd hoe mensen –waar en hoe dan ook –  ‘zin’ proberen te geven aan hun bestaan? In ‘ZIN IN FILM’ worden films met artistieke en spirituele diepgang vertoond. 

De cyclus heet “Zin in Film”, want deze bijzondere films laten je kijken naar het leven en zetten je aan tot nadenken. Ze gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, waar ze voor gaan,  hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen. De films nodigen uit tot contact met jezelf en met mede-kijkers. Daarom is na afloop gelegenheid om  je reacties te delen met anderen.

Alle films worden vertoond op groot scherm, met Nederlandse ondertiteling. Zin in Film is een initiatief van Pax Christiparochie Kamerik, Meije-Zegveld, Oudewater en Woerden.

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bonaventurakerk
Rijnstraat 1
Woerden,

Organisator

Werkgroep Geloof en Cultuur
E-mail:
geloofencultuurwoerden@gmail.com
Bekijk de site van Organisator