Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tienerkerk ‘Misdaad in Jeruzalem’

2 april om 09:30 - 11:00

Kijken jullie ook zo graag naar misdaadseries op TV of een van de streamingdiensten? We gaan namelijk op zoek naar een van de meest intrigerende “files” van de mensheid. We gaan op onderzoek naar de moord op de grote leider Jezus Christus en de raadselachtige situatie van zijn verdwijning uit de graftuin in Jeruzalem.

We gaan jullie meenemen in de geheimzinnige gebeurtenissen rond Jezus’ dood en opstanding. Het wemelt van de intriges, complotteen en raadselachtige gebeurtenissen. “Er heeft een liquidatie plaatsgevonden, maar het lichaam is op de derde dag op raadselachtige wijze verdwenen. Deze zaak moet tot op de bodem worden uitgezocht. Welkom bij de nieuwe aflevering van deze MISDAAD IN JERUZALEM!”

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel: “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 2 april, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal weer aanwezig zullen zijn.

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
09:30 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

JongWoerden
E-mail:
jeugdwerker@jongwoerden.nl
Bekijk de site van Organisator