Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Morgendienst Opstandingskerk

31 oktober om 09:30 - 10:45

Gratis

Op deze bijzondere zondag op de kerkelijke kalender (Hervormingsdag) vieren we een bijzonder heugelijk feit: 6 jonge gemeenteleden uit de breedte van de Protestantse gemeente Woerden (i.w.) leggen in het openbaar belijdenis van hun geloof af. Hun reis begon met een onschuldige vraag van twee van hen: “zouden we ook gezamenlijk belijdeniscatechese kunnen volgen? Ons jeugdwerk was immers ook altijd samen.” Zo startte de reis o.l.v. van reisleiders Jan Willem Stam en Joost Schelling. Onderweg waren de verschillende kerkgebouwen pleisterplaatsen van geloof en traditie. Ook kwamen andere collega’s langszij om iets van hun inspiratie, hoop en inzichten te delen.

De reis naar deze dag is nu afgerond. Te midden van familie, vrienden, ambtsdragers en gemeenteleden vanuit de verschillende wijken geven zij hun ja-woord. En dat gaan we vieren. Met orgel, piano en een combo, met een extra lange lezing uit Johannes 9 (echt waar!) en met een korte overdenking (echt waar, maar dat kan zomaar relatief blijken te zijn). En natuurlijk met Jorinke en Hugo (wijkgemeente Hervormd Noord+West), Anne (Evangelisch Lutherse gemeente), Emma en Martin (Kruiskerk) en Roos (Opstandingskerk). Een hoopvol teken dat we deze dienst zo met elkaar kunnen vormgeven.

Reserveren

We vinden het belangrijk dat de belijdeniscatechesanten hun naasten kunnen uitnodigen voor deze dienst, daarom kun je deze niet via de site reserveren. Mocht je wel graag aanwezig willen zijn, mail dan naar ds. Joost Schelling, .

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
09:30 - 10:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Opstandingskerk
Wilhelminaweg 8
Woerden, 3441XC

Overige informatie

Voorganger
Ds. Joost Schelling

RSVP

Uitverkocht! Iedereen vanaf 12 jaar
Uitverkocht! Extra afstand Een plaats in het gedeelte van de kerkzaal waar extra afstand gehouden wordt.
14 beschikbaar Kindernevendienst
9 beschikbaar Oppas
Verzend bevestiging aanmelding naar: