Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1e Adventsdienst

29 november om 09:30

Gratis

Na Pasen en Pinksteren zullen we ook Kerst in corona-omstandigheden doorbrengen. Maar we houden hoop en zien uit naar het Licht. Juist nu is het goed om echt advent te vieren: hoop houden, licht zoeken en blijven verwachten dat dit Licht het in het donker van dit bestaan houdt. Thema van deze adventsperiode is: Dicht bij het Licht.

Vandaag staan de woorden van Jezus zelf centraal: ‘Ik ben het licht voor de wereld. Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft.’ Over de betekenis van die woorden in een wereld die hoopt en verwacht, gaat het in de dienst.

I.v.m. de Kindernevendienst XL (deze keer in de Kruiskerk) is er vanmorgen in de Opstandingskerk geen KND en aansluitend geen Kidsochtend.

Reserveren

Op dit moment mogen jammer genoeg op dringend advies van de overheid nog steeds slechts 30 kerkgangers de zondagse kerkdienst bijwonen. Het spijt ons dat er niet voor ieder van ons plaats is in de zondagse viering. Nu blijkt dat er vaak op woensdag al geen vrije plaatsen meer zijn.
Dat betekent dat diegenen die wat later in de week proberen te reserveren niet aan bod komen.We vragen daarom aan alle gemeenteleden om bij het reserveren rekening te houden met elkaar.
Als u afgelopen zondag de kerkdienst bezocht heeft met meer dan 1 persoon, vragen wij u vriendelijk om te wachten met reserveren tot donderdag of vrijdag.
Op die manier geven we aan meer mensen de mogelijkheid om onze kerkdiensten te bezoeken.

Natuurlijk is er altijd plaats genoeg bij de viering via Kerkdienstgemist. Welkom, daar!

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 november
Tijd:
09:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Opstandingskerk
Wilhelminaweg 8
Woerden, 3441XC

Overige informatie

Voorganger
Ds. Joost Schelling

RSVP

7 beschikbaar Volwassenen, kinderen boven de 12 Afgelopen zondag met meer dan 1 persoon in de dienst geweest? Wacht dan even met reserveren tot donderdag om anderen ook een kans te geven de dienst bij te wonen.
7 beschikbaar Kinderen Oppas
Verzend bevestiging aanmelding naar: