Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gedachtenisdienst Kruiskerk

22 november om 09:30

Op deze laatste zondag van het kerkelijk jaar gedenken we de gemeenteleden en breder allen die ons ontvallen zijn in het afgelopen jaar. Dit gedenken raakt ook altijd weer aan de pijn en het gemis dat velen door de jaren heen met zich meedragen. In de dienst zal de centrale Bijbeltekst ons meenemen op de weg van de liefde, I Korintiërs 13:1-7. Liefde sterker dan de dood. Een troostend en bemoedigend woord.

 

Als aanvulling op het gedenken in deze dienst, is de Opstandingskerk op deze zondag van 13.00 tot 17.00 uur open. Ieder die het wil, kan dan in de kerk een kaarsje komen aansteken. En nabestaanden die niet bij de kerkdienst konden zijn, kunnen dan ook het engeltje van hun familielid komen ophalen.  De predikanten zullen om 16.30 uur de middag afsluiten met een kort middaggebed.

 

Voor deze dienst zijn alle beschikbare plaatsen gereserveerd voor nabestaanden van gemeenteleden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen voorrang bij de reservering. Mocht de overheid in de loop van de week de corona-maatregelen versoepelen dan komen er misschien extra plekken beschikbaar en kan er weer net als normaal online gereserveerd worden.

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
09:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kruiskerk
Mesdagplein 4
Woerden, 3443CD

Overige informatie

Voorganger
Ds. Joost Schelling