Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke Ochtenddienst Opstandingskerk

25 juli om 09:30 - 10:30

Gratis

Op zondag 25 juli, 1 en 8 augustus gaat dominee Kees Burger drie keer voor. Driemaal achter elkaar voorgaan geeft de mogelijkheid voor een ‘mini serie’.

We zullen drie vrij onbekende verhalen over David gaan lezen. Het zal gaan over Davids plan om een tempel te bouwen (2 Samuël 7), over David die tot op het bot wordt beledigd door een zekere Simi (2 Samuël 16) en over David die moet zwichten voor het aangrijpende optreden van een vrouw, Rizpa. (2 Samuël 21). Nogmaals, het zijn heftige verhalen, waarin David zich nu eens een koning toont met messiaanse trekken, dán weer een man is aan wiens handen bloed kleeft. Soms bewonder je hem en soms zóu je hem. Maar dat alles maakt deze verhalen menselijk, ontroerend, weerbarstig en inderdaad: ook weleens onverteerbaar.  Nou ja, daar moeten we niet altijd met een boog omheen lopen. Toch? Dominee Burger gaat de uitdaging graag aan.

In verband met het oplopend aantal besmettingen hebben we het zingen weer beperkt en is er geen koffiedrinken na afloop van de dienst. 

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
09:30 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Opstandingskerk
Wilhelminaweg 8
Woerden, 3441XC

Overige informatie

Voorganger
Ds. Kees Burger

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.