Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijbelstudie: Briefpost uit de bijbel – online

27 januari om 19:45 - 21:30

Een groot deel van het Nieuwe Testament bestaat uit briefpost. Lange epistels vol met theologie, maar ook korte brieven over tal van praktische toepassingen rond het dagelijks leven als volgeling van Jezus. Voor de situatie toen, maar ook nu nog zeer bruikbaar. In deze nieuwe serie Bijbelstudies behandelt dominee Joost Schelling een aantal van deze (wat onbekendere) brieven. Zo komen deze wintermaanden (gedeelten van) de brieven van Judas en Jakobus, en de brieven aan Titus en Filemon voorbij.

Omdat het niet mogelijk is om vanuit de kerk ’s avonds uit te zenden, zal ds. Joost Schelling vanuit huis de avond verzorgen en gebruik maken van het videobelprogramma Google Meet.

Via deze link: https://meet.google.com/vpv-hmwr-zjw is de avond te volgen en ook actief mee te doen.

We starten met lezen uit Jakobus 4 en 5. Het is handig als iedereen een Bijbel bij de hand heeft. Je hoeft niet de eerdere avonden gevolgd te hebben om mee te kunnen doen.

Om 20.00 uur zal de avond van start gaan en vanaf 19.45 uur staat de link naar de bijbelavond open. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur en heeft halverwege een pauze.

Aanmelden is deze keer vooraf niet noodzakelijk, wel graag op tijd (20.00 uur) online inschakelen om mee te doen.

De eerstvolgende bijeenkomst uit de serie Briefpost op woensdag 17 februari zal eveneens geheel online plaatsvinden. Die link wordt op een later moment verstrekt.

Iedereen die zich al aangemeld had, is inmiddels op de hoogte gebracht.

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kruiskerk
Mesdagplein 4
Woerden, 3443CD

Overige informatie

Online te volgen via
https://www.youtube.com/gereformeerdekerkwoerden