Collectebonnen

Het is mogelijk om je bijdrage aan de collectes in de kerkdienst te voldoen met collectebonnen. Dit heeft 2 voordelen: je hoeft geen kleingeld te sparen en je kunt je bijdrage onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je belastingaangifte.

We hebben 3 soorten bonnen:

  • een kaart van € 16 met 20 bonnen van € 0,80;
  • een kaart van € 20 met 20 bonnen van € 1,00;
  • een kaart van € 50 met 20 bonnen van 2,50.

Bestellen

Maak (een veelvoud van) € 16, € 20 en/of € 50 over naar NL32RABO0373709633 (let op: dit is het nieuwe nummer sinds 1-11-18) t.n.v. Gereformeerde Kerk Woerden.

Wij verzoeken je z.s.m. je (automatische) betalingen aan te passen aan de nieuwe bankrekeningnummers. Gemeenteleden die via incasso hun betalingen laten doen hoeven geen actie te ondernemen.

Vermeld in de omschrijving je adres en in welk kerkgebouw je de bonnen graag op wilt halen. In verband met de privacywetgeving zijn op de overschrijving namelijk geen adresgegevens zichtbaar!

De enveloppen met collectebonkaarten kun je doorgaans de volgende zondag uit de kistjes in de kerk ophalen. In de Kruiskerk staat het kistje in de predikantenkamer, in de Opstandingskerk achterin op de tafel bij de bloemenkaart.

In meerdere kerken te gebruiken

De collectebonnen van de Gereformeerde Kerk Woerden – Zegveld zijn ook bruikbaar in de andere Woerdense PKN- kerken: de Lutherse kerk, de Petruskerk, de Maranathakerk en Het Baken. Omgekeerd kunnen de bonnen uit die gemeenten ook in onze diensten worden gebruikt.

Contactpersoon:
Annemiek van Leeuwen