World Servants

Nieuws

World Servantsreis voor volwassenen

World Servantsreis voor volwassenen

“Ga je mee met een World Servantsreis voor volwassenen naar Malawi?” Deze vraag werd ons een tijdje geleden gesteld en we stellen hem nu heel graag ook aan jullie. Waarom? Omdat wij het super mooi zou vinden als er meer mensen uit Woerden aanhaken, zodat we samen met de bevolking ...
Verder Lezen

World Servants

De missie van World Servants is “Werken aan jezelf door te werken voor een ander”. Deze Christelijke landelijke hulporganisatie richt zich vooral op het realiseren van ontwikkelingsprojecten met de inbreng van groepen jongeren vanuit de Nederlandse kerken. Ze doen dat aan de hand van vragen uit lokale organisaties/gemeenschappen in ontwikkelingslanden. Vanuit Woerden gaat er al jaren een groep enthousiaste jongeren mee met de World Servants. Volg de groep van dit jaar op Facebook.

Steunen

Doneren kan via de actiepagina van World Servants Groep Woerden of door ze te steunen bij een van de vele acties die zij ieder jaar weer organiseren.

Deelnemers zomer 2018

Komende zomer gaan er 25 jongeren vanuit Woerden als World Servant op pad, waaronder 3 jonge gemeenteleden van onze gemeente. Daan Wester en Marc Bol gaan naar Malawi en Thijs Wester gaat naar Ecuador.

Deelnemers zomer 2017

In de zomer van 2017 hebben 6 jonge gemeenteleden zich gedurende 3 weken in de zomer ingezet als World Servant. Dat waren Judith Hoffman, Angela Hoffman, Renske Vergeer, Jolien van der Ven, Thijs Wester en Pepijn Griffioen. Zij danken iedereen enorm voor de financiële bijdragen die zij mochten ontvangen en de (geloofs)ervaring die zij daardoor op konden doen.