Contactpersoon rondom de Kruiskerk

Voor de wijk rondom de Kruiskerk zijn we op zoek naar 2 contactpersonen voor met name de Schilderswijk. Als contactpersoon is het vaak prettig om in jouw ‘buurt’ te wonen, dus mensen uit de Schilderswijk vragen we extra om er over na te denken of deze taak bij hem of haar past. Naar natuurlijk is iedereen welkom!

Wat houdt contactpersoon zijn in 

Als contactpersoon mag je actief meewerken aan het ‘omzien naar elkaar’ in de wijk. Een belangrijk onderdeel van kerk zijn.

Iedere contactpersoon heeft een aantal mensen waarvoor hij/zij verantwoordelijk is om o.a. contact te leggen en te onderhouden, aandacht te geven aan speciale momenten of situaties en leuke attenties of andere berichten rond te brengen.

Ongeveer 2x per jaar is er een ontmoeting met de Sectie ouderling en de andere contactpersonen rondom de Kruiskerk. Tijdens deze avond bespreken we ‘hoe het gaat’ en leren we ook elkaar beter kennen.

Kortom een taak waarbij je veel voor de ander kan betekenen, maar zelf ook veel terugkrijgt.

Er zijn geen specifieke eisen om contactpersoon te kunnen worden. Iedereen, van jong tot oud, die het leuk en belangrijk vindt om, om te zien naar de ander, kan reageren. Ook als je nog twijfelt….. erover in gesprek gaan kan altijd.

Reageren