Actie Vakantietas

Doe je dit jaar ook weer mee met de ‘actie vakantietas’?

Ieder jaar is deze actie een groot succes en kunnen we vele gezinnen in Woerden verblijden met een tas vol leuke spullen waarmee de kinderen zich deze zomer kunnen vermaken. De tassen zijn bestemd voor Woerdense kinderen die in armoede leven en we daarom een leuke verrassing gunnen voor in hun vakantie. We zouden het erg leuk vinden als je één of meerdere tassen wil vullen.

Voor deze actie werkt de diaconie van de Gereformeerde Kerk nauw samen met Stichting Present. Stichting Present heeft in dezelfde periode een vergelijkbare actie en we verdelen de ca. 80 adressen van de gezinnen onderling.

Zo werkt het:

  1. Meld je vóór 5 juni aan via dit formulier. Hier geef je ook aan voor hoeveel kinderen je een tas wil vullen. Uiteraard kun je ook meedoen als club/kring/vriendengroep etc.
  2. Je ontvangt in de week van 13 juni tot 19 juni een mail met meer informatie over het vullen van de tas en (anoniem) meer gegevens over de kinderen waarvoor je de tas vult. Op 27 en 29 juni in de ochtend en middag is er weer de mogelijkheid om de geregelde bonnen door present en de diaconie op te halen. Daar ligt ook een vakantietas als je daar gebruik van wil maken, maar…  op=op.
  3. Je vult de tas zelf verder aan met leuke spullen voor de kinderen.
  4. Je kunt de tas zelf wegbrengen naar het gezin indien jij en het gezin daarvoor open staan. Anders kun je de tas naar een inleverpunt brengen waarna een medewerker van de kerk de tas naar het gezin brengt. Graag de tassen uitdelen in de week van 4-8 juli.

Laten we er met zijn allen weer een mooie actie en zomer van maken! Alvast veel dank voor het meedoen.

Namens de diaconie,

Mathijs Ardesch en Jochem van den Bosch