9 okt Culture Run voor project Brazos Abiertos

Zondag 12 juni waren Jordy en Ria Bosch in de Opstandingskerk en ze vertelden daar over hun werk in Lima, Peru. De komende maanden worden spannend voor hun organisatie: ze mogen een nieuwe school bouwen. Uiteraard willen wij hier een steentje aan bijdragen. Zij nodigden ons uit om mee te doen aan een Run with a mission, weer sluiten hiervoor aan bij het hardloop- fiets event, dat op 9 oktober 2022 in Woerden wordt gehouden.

9 oktober Culture Run

Deze Urban run laat je 6,5 km lang al hardlopend de mooiste historische plekken van Woerden zien. Start om 14.00 uur. Kosten: € 16,50. De Flow doe je als duo: een hardloper en een fietser, naast elkaar. Je kunt wisselen met elkaar tijdens het parcours. 21,1 km lang langs de historische plekken rondom Woerden. Start om 12.00 uur. Kosten: € 25.

Voor kinderen is er een kids colour obstacle run. Start om 11.15 uur. Deze is gratis.
Voor meer informatie over de verschillende runs: www.culturerunwoerden.nl

Wat zou het mooi zijn als we met velen mee doen aan deze eerste Culture Run in Woerden en zo het project van Jordy en Ria steunen!

Inschrijven en sponsoren zoeken

Iedereen kan zich bij Simone of Mirjam inschrijven voor 1 van deze 3 activiteiten. Zij zorgen dan voor de gezamenlijke inschrijving.

Laat je sponsoren door zoveel mogelijk mensen! Het bedrag dat we daarmee ophalen, maken wij over voor het bouwen van de school in Lima. 

Inschrijven kan tot 15 september bij Simone () of Mirjam ()
Na inschrijving krijg je alle informatie rondom het sponsoren en de kosten.