Tienerkerkleider

De Tienerkerk is een dienst voor tieners, die elke eer- ste zondag van de maand (m.u.v. augustus) tegelijkertijd (9:30 uur – 10:45 uur) met de reguliere dienst plaatsvindt in het Arendsnest (jeugdruimte van de Opstandingskerk). We komen met ca. 20 tieners, in de leeftijd van ca. 12-16 jaar bijeen!

Voor de Tienerkerk gebruiken we materiaal van Youth for Christ: Rock Steady en Live Steady. In de voorbereiding bekijken we samen welke onderdelen van een programma we goed kunnen gebruiken en welke onderdelen wellicht een kleine aanpassing nodig hebben. Ook spreken we een taakverdeling voor tijdens de Tienerkerk af. De voorbereiding is meestal vrij vlot rond.

Wij zoeken 1 of 2 enthousiaste personen die het team komen versterken. Heb je affiniteit met tieners in de eerste 4 jaren van het voortgezet onderwijs en lijkt het je leuk om 4 keer per jaar een dienst samen met 1 of 2 andere leiders voor te bereiden en de dienst te leiden? Naast de vier diensten per jaar, komen we nog 3x per jaar met het team samen om het seizoen op te starten, de voortgang gedurende het seizoen te be- spreken en het seizoen af te sluiten (met een borrel).

Heb jij interesse, dan kun je contact opnemen met Patrick van der Veen, via 06-46083828 of kungfupanda@live.nl