Opgeven voor Nacht zonder Dak 2020

In de nacht van vrijdag 25 september op zaterdag 26 september zullen de tuinen van de Petruskerk worden omgedoopt tot een heuse krottenwijk. Wil jij ook je eigen krot bouwen? En ’s avonds in je eigen bouwwerk de nacht doorbrengen? Schrijf je dan nu in voor deze supertoffe activiteit!

De activiteit is bedoeld voor tieners in de leeftijd van groep 8 t/m 4e klas middelbare school. Het is de bedoeling dat je met je eigen meegebrachte materialen (hout, plastic, karton etc. ) zelf een krot bouwt, en ‘s nachts in je krot de nacht doorbrengt. Het is de bedoeling dat je je laat sponsoren door je ouders, vrienden, buren of familie, zodat je geld ophaalt voor jongeren in India, Bolivia, Kenia en Nepal, die op straat leven en elke nacht in een krot moeten slapen.

Behalve het bouwen van en overnachten in een krot, hebben we ook een leuk programma bedacht, waarin o.a. een spreker van Tear (stichting die deze activiteit mede organiseert) komt om wat te vertellen over straatjongeren en we zullen er ook achter proberen te komen of er ook armoede is in Woerden en waar je in Woerden terecht kunt als je geen dak boven je hoofd meer hebt.

Opgeven

Online op www.nachtzonderdak.nl/woerden

Organisatie

Deze activiteit wordt georganiseerd door de jeugdraad (Hervormd Oost-Centrum) de jeugdvereniging (Rehobothkerk) en JongWoerden (gezamenlijk jeugdwerk PKN WOERDEN) in samenwerking met stichting Tear (= Tegen armoede).

Contact