Nacht van Gebed op 12 juni gaat door

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Als geloofsgemeenschap doen we altijd mee aan deze nacht van gebed.

Editie 2020
Dit jaar is de Nacht van Gebed op vrijdag 12 juni van 21.00 tot 1.00 uur. Gedurende dit vier uur durende programma is er naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Je kunt tussen 21.00-1.00 uur op ieder moment bij de livestream aanhaken en afhaken.

Ook dit jaar maakt Open Doors voor de Nacht van Gebed een gebedsboekje met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Er staan o.a. enkele korte, persoonlijke verhalen in. Dit boekje is t.z.t. te downloaden op de site van Open Doors.

Onze ervaring is dat ieder jaar heel wat mensen zeggen: “Daar moet ik aan meedoen”, maar dat er in de praktijk vaak niet van komt. Wil je meedoen:

  • Schrijf alvast in je agenda wanneer en waar de Nacht van Gebed is (12 juni, 21.00 uur, gewoon thuis!).
  • Meld je aan via https://www.opendoors.nl/nacht . Je ontvangt dan o.a. bericht over het gratis te downloaden gebedsboekje en krijgt een paar dagen vóór de Nacht van het Gebed een bericht met de laatste informatie over het programma van die avond.
  • Stuur een mailtje naar ondergetekenden dat je meedoet. Dan sturen wij je vlak voor de NvG een mail met eventueel nieuws en om te melden met hoeveel mensen we met elkaar verbonden zijn.

We zien er naar uit om op 12 juni samen met jou voor onze vervolgde medegelovigen elders in de wereld te bidden! Op een andere manier, maar met Gods zegen krachtiger dan ooit!

Albert Nap, Truus Schaddelee en Peter Versloot (06-24476099 / ln.sd1591372008d@vsv1591372008p1591372008 )