Aan de slag met het scheppingsverhaal

Zondagmiddag 16 februari was er voor de vijfde keer Kliederkerk. Er waren 140 personen aanwezig waaronder kinderen, ouders en grootouders. 

Elke zaal een scheppingsdag

Dit keer ging het om het Scheppingsverhaal: wat en hoe heeft God alles gemaakt, wat doen we met Zijn schepping?  Er waren ontdekactiviteiten. In elke zaal ging het om een andere dag van de Schepping: donker en licht, lucht en aarde, de dieren en de mens. Met allemaal afvalproducten hebben we een heel groot dier gemaakt. Er was ook een ruimte waar je tot rust kon komen, de 7e dag.

Korte viering

Tijdens de korte viering waarin het Scheppingsverhaal met een verrassingselement werd verteld, kwamen alle ontdekactiviteiten terug. En natuurlijk op het laatst de zegen met het parachutekleed.

Lekker gegeten en samen opruimen

We hebben afgesloten met een maaltijd: dit keer groente- en tomatensoep en een groot buffet met allemaal zelf gemaakt lekkernijen. Er waren gemeenteleden die ook iets gemaakt hadden voor het buffet, toen ze dit kwamen brengen konden ze de sfeer van Kliederkerk ervaren. Tijdens het eten was er voldoende ruimte voor ontmoeting. Bij vertrek kreeg elk gezin een papierentas mee om onderweg naar huis rondzwervend afval in te doen.

We kijken terug op een zeer geslaagde activiteit, voorbereid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, waaronder ook jongeren.

De volgende Kliederkerk

zondagmiddag 7 juni van 15.30-18 uur
boerderij op ’s Gravensloot

Kijk ook op Facebook Kliederkerk Woerden of neem contact op met Yvonne Vergeer ln.ne1593826629dreow1593826629nkp@k1593826629rekre1593826629deilk1593826629